Era, Porxo i Piscina

Cal Pesolet

Cal Pesolet és una casa de pagès històrica totalment rehabilitada que avui, és una casa verda, sumada a les energies renovables. Es troba a la Cerdanya, a 150 metres del Parc Natural del Cadí Moixeró i és una de les sis cases del tranquil poble de Nèfol. S’hi accedeix per una carretera asfaltada, a cinc minuts en cotxe de Bellver de Cerdanya.

Residència rural o casa rural de lloguer sencer, té una capacitat de 10 places, amb possibilitat de fins a 12 places amb suplements.

Els teus animals de companyia també poden gaudir de la Cerdanya, són benvinguts a Cal Pesolet.

La casa té 3 plantes, cadascuna de 100m2, amb una superfície total de 300m2.

El porxo

Els esmorzars al porxo són difícils d’oblidar: les vistes als boscos i muntanyes del Parc Natural del Cadí-Moixeró, el silenci, i l’agradable llum del matí que hi entra, gràcies a la seva orientació a l’est. O dinar-hi a l’ombra, tenint la piscina al costat. També és un lloc ideal per sopar a la fresca durant les màgiques nits d’estiu.

El porxo actual és l’antic paller de la casa. Amb més de 100m2 és un espai tan gran que permet fer-hi celebracions i banquets per 100 persones. Hi ha 2 taules amb cadires per 12 persones, una barbacoa i una taula de treball.

La piscina

A la piscina eco friendly de Cal Pesolet et pots banyar gaudint d’espectaculars vistes dels camps i pobles a la vall i dels cims de 3.000 metres que rodegen la casa. I també banyar-te sota les estrelles!

És una piscina lliure de clor, i amb il·luminació interior. Com una bassa pel rec, aixecada sobre el nivell de terra, té una zona pensada pels menuts, amb escales i una profunditat de no més de 40 cm, i una part on l’aigua arriba fins als 1,50 metres.