MOMENTS PER RECORDAR

T’oferim un lloc especial per fer-hi una celebració o casament a la Cerdanya. T’imagines trobar-te amb els que més estimes enmig de la natura, en un racó tranquil de la vall ceretana?

El banquet es pot fer a l’era, amb espai per unes 120 persones. I en cas de pluja, el porxo de la casa té una cabuda per a 100 persones entaulades. Si voleu podeu fer carn a la brasa, buffet d’amanides, barra de begudes, pernil i formatges, que podeu col·locar al voltant de l’era i al jardí.

Disposeu de 3 habitacions amb 3 banys complets, i les sales de la casa, per a que us pugueu canviar, pugui dormir-hi un bebé o descansar els avis durant la festa, i passar-hi els dies que vulgueu la família, els amics, o aquells que vénen de lluny. 

Si voleu fer un casament civil, l’alcalde de Bellver de Cerdanya ha pujat a casar els núvis al prat de davant de la casa. I si preferiu una cerimònia religiosa a tan sols 3 km de Nèfol hi ha les esglèsies romàniques de Santa Maria de Talló, Santa Eulàlia de Pi, Sant Serni de Coborriu o Sant Marcel de Bor.

Des dels cuiners, músics, fotògrafs, vídeo amb dron, globus aerostàtic o cavalls… estarem encantats en ajudar-vos a buscar qui i què necessiteu de la comarca, amb l’ànim que la vostra celebració sigui inoblidable.