Catering, Laundry & Room service

Us preparem l’esmorzar, el dinar o sopar. Fem la bugada i planxa. I si ho necessiteu ens ocupem de la neteja de la casa durant els dies de la vostra estada.

Rent a car – Taxi service

Us facilitem el lloguer del vehicle. Oferim el servei de taxi, per recollir-vos a l’aeroport o estació de tren, així com fem de cotxe suport de les vostres rutes.

Guies per les activitats

Professors d’esquí, guies de muntanya, guies eqüestres, assistència en carretera i suport mecànic… et facilitem les teves activitats!

Ski

Destí privilegiat per a la pràctica de l’esquí alpí i el fons, amb clima agradable i neu assegurada!

Hiking i Walking

Passejades tranquil·les pels prats i boscos al voltant de la casa, o bé rutes des de la casa (1.250m) fins als cims de les serralades Cadí-Moixeró (2.600m).

trail Running

Infinitat de pistes, camins i senders des de la plana fins els cims a quasi 3.000m. Surt de la casa i endinsa’t pels senders de la mítica Ultra Cavalls del Vent!

Equitació

Descobrir la Cerdanya per petits senders, creuar rius i gaudir de l’ample vall ceretana, són experiències que a llom d’un cavall es converteixen en inoblidables.

Bicicleta de Carretera

El Port Envalira 2.408m, el Col de Pailheres 2.001m, Coll de la Creueta 1.923m… aquí pots viure les mítiques ascensions de la Volta, Vuelta i Tour!

Bicicleta de MUntanya

Des de la casa rural teniu infinitat de senders i corriols per pedalar-los en bicicleta de muntanya!